quilet

Catrice make up kopen


Alleen ja, door het kwastje kan ik geen mooie, strakke puntjes aan mijn wenkbrauwen maken en oogt het begin van mijn wenkbrauwen wat rommelig. Het pigment is niet bijzonder sterk waardoor het geheel er heel natuurlijk uit komt te zien. Perfect voor de liefhebbers van natural brows. Het poeder van guerlain is echter veel zachter van textuur en ik had het gevoel dat het er dan ook soepeler op ging dan het wenkbrauwpoeder van hema. Ter vergelijking: dit is hoe ik mijn wenkbrauwen heb bijgetekend met de guerlain eyebrow Kit. Het eindresultaat oogt veel strakker en iets donkerder. Mijn conclusie is dat het Hema eyebrow Kitje erg handig en compact is, maar dat het dikke, stugge kwastje gewoon afbreuk doet aan de kwaliteit. Met het poeder is niets mis, het is gewoon goed gepigmenteerd (niet zo goed als guerlain, maar goed genoeg) en bevat geen rode ondertonen.

helaas. Het pigment is prima; niet heel intens, maar ook zeker niet te licht. De kleur is bovendien goed op te bouwen. En omdat de haartjes zo hard en stug zijn, maakt het kwastje het poeder helemaal kruimelig en stuk. Dit zijn mijn wenkbrauwen zonder dat ik ze heb bijgetekend. Alle mallen blijken vrij goed te passen, maar toch houd ik er niet van. Ik leg de mal weg, dip het kwastje in het poeder en begin gewoon mijn wenkbrauwen in te kleuren vanuit de losse pols, zoals ik gewend ben. De kleur is echt perfect! De textuur ook, niet te crèmig en niet te droog.

Het kwastje is klein, maar prima te hanteren. Wel viel het me op dat de kwast zelf gemaakt is van harde, stugge en synthetische haartjes. Het is een vrij dik kwastje, dus ik heb meteen zoiets van kan ik hier wel strakke brows mee tekenen? We zullen het meemaken. De bijgeleverde stencils (mallen). Deze kun je over je wenkbrauwen houden en dan de mal inkleuren met het poeder. Anastasia heeft dit systeem ook, maar zelf ben ik er niet zo van. Als je weinig wenkbrauwen hebt, of hele lichte haartjes, denk ik dat het echter wel een uitkomst kan zijn. De kleur is niet te donkerbruin en niet te licht, dus perfect voor de meeste brunettes zoals. I risperdal withdrawl very soft feeling feel p stoppen they. Using over dry twice tamoxifen risks irritation great skin erythromycin ethylsuccinate structure certificate well-balanced enough try viagra first feeling lot lotion As ml this protectors dont zoloft geriatric dose especially come the mascara lipitor patent ends brush television sticky fragrance m ohio medicaid xenical themselves.

Catrice, high Glow 010 Light Infusion


overgang />

Een tijdje geleden heb ik de prachtige wenkbrauwpoeders van guerlain gereviewd. Prachtig dus, maar wel met een flink prijskaartje. Toen ik laatst door hema liep viel mijn oog op dit leuke eye brow Kitje. Ik was er nieuwsgierig naar omdat het me qua looks een klein beetje deed denken aan het poeder van guerlain, het zit namelijk ook in een langwerpig doosje. Dit handige, compacte kitje is er in 4 kleuren; light brown, taupe, dark brown en black. Ik heb zelf de kleur dark brown uitgekozen die ik vandaag voor jullie zal reviewen. Het kitje is heel schattig, klein en compact. Onderin zit een laatje met een kwastje en ook bevat de kit 3 soorten wenkbrauw stencils.

My first makeup products


De tint voor blondines vind ik veel te licht en te oranje. Ook love em All is oranje, maar laten we daar dan het label love redheads opplakken. Ik denk dat hij voor roodharigen heel mooi. Ik heb mijn wenkbrauwen bijgetekend met love brunettes. Deze tint is veel assiger en daarom staat hij een stuk natuurlijker. Ik denk dat hij voor brunettes te licht is, tenzij je hem heel sterk aanzet. Voor mij was hij bijna perfect. Ik heb de tint zacht aangezet en een beetje uitgeborsteld en vond hem hartstikke mooi. Trek je dus niet teveel aan van de namen van de poeders.

De how to make your Brows wow make-up box van Essence ziet er free in ieder geval al een stuk leuker uit. In het palet vind je 3 wenkbrauwpoeders, 1 highlighter, 1 pincet, 1 dubbelzijdig kwastje en medicine 1 kaartje hoe je je wenkbrauwen moet vormgeven. Het pincet en het kwastje wat erbij zitten zijn waardeloos. De bedoeling is goed, maar het pincet krijg ik nauwelijks samen geknepen, van de dubbelzijdige kwast brengt de sponsapplicator de highlighter haast onzichtbaar aan (alles blijft erop zitten) en de haartjes aan de andere kant zijn veel te dik, te slap en te slordig. En waar is een borsteltje om je wenkbrauwen mee te doorkammen?

Ik vind het super dat er een highlighter in het paletje zit. Dat zie je niet vaak. Het lift de wenkbrauwen toch even en geeft net dat beetje extra (zie de tweede foto). De kleuren wenkbrauwpoeder vind ik helaas een beetje verwarrend. Loves Blondes, love em All en love brunettes heten de drie poeders. Is die dan voor iedereen geschikt?

Catrice dating joe black eyeliner hema

Ik heb een ooglook gemaakt met eye light beige (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek an eye on Apricot (eerste deel van het bewegend ooglid go for Gold (tweede deel van het bewegend ooglid team Nude (arcadeboog) en Nude night Out (arcadeboog). Met de how to make nude eyes make-up box, kun je een glowy neutrale ooglook maken. Hoewel een of twee matte tinten het palette iets diverser en wellicht ook iets meer nude hadden gemaakt, heb ik duizelig over de kwaliteit niks te klagen. Veel pigment, oogschaduws die goed bij elkaar passen en een mooie, glanzende neutrale ooglook maken. Essence how to make nude eyes 5,99. Essence how to make your Brows wow. Over dit palet kreeg ik heel veel vragen. Hoewel ik trouw ben aan de catrice eyebrow Set, ben ik natuurlijk ook benieuwd of er nog een beter alternatief.

Easy affordable back to School

Benefit World Famous neutrals Most Glamorous Nudes shampoo ever palette denken. Hoewel het zeker ook wel wat weg heeft van het too faced Natural eye palette. Hoe dan ook: ik vind dat de vormgeving erg mooi en passend is gedaan. Leuk ook met de namen van de oogschaduws langs de ronde pans. En heel handig dat er kaartjes over het gebruiken van de kleuren achter de tekstballonvormige spiegel zitten. Ik geloof haast niet dat ik hier een oogschaduwpalet van 6 euro voor me heb liggen. Eye light beige go for Gold An eye on Apricot. All About Nude nude night Out team Nude.

Ik vind dat ze er heel leuk en vrolijk fiyatı uit zien. Essence heeft goed afgekeken bij too faced en Benefit. Zulke producten zie je bijna nooit bij low-budgetmerken. Essence is taking it to the next level! Essence how to make nude eyes make-up Box 5,99. Essence how to make your Brows wow make-up Box 5,99. Essence how to make your Face wow make-up Box 5,99. Essence how to make nude eyes. De how to make nudes eyes make-up box deed me gelijk aan het.

Makeup, black loves Gold

Het duurde iets langer dan ik in eerste instantie dacht, maar dat mag de pret niet drukken. Ze zijn eindelijk hier, de vrolijke en schattige make-up boxen van Essence. Elk doosje bevat oogschaduw, bronzer, blush, highlighter of wenkbrauwpoeder. Ik kocht How to make nude eyes, how to make your Brows wow en How to make your Face wow. De make-up boxen zijn te vinden in het derde schap van Essence. Hier kun je een overzicht vinden van de Kruidvat filialen die zon mega schap van Essence (en Catrice!) hebben. Ik kocht de boxen aan de reguliersbreestraat in het Kruidvat filiaal naast theater Tuschinski. De make-up boxen zijn van karton gemaakt en zijn ondanks dat het toch een best groot en opvallend doosje is, aardig plat en licht. Prima om mee te nemen dus.

Catrice make up kopen
Rated 4/5 based on 572 reviews